Диета дружбы
Новые шаблоны для джумла
Новини
Новости Нашего Клуба

Спортивному клубу Greka MMA 8 років Featured

 

Щороку я пишу цю статтю .

І хотілося сказати усім хто нам допоміг збудувати GREKA MMA величезне Вам Дякую.

Окрема вдячність Мищенко Іллі за довіру і віру в наш зал. @illiamishchenko Як все починалося: Як з'явився клуб Greka MMA? Напевно вже всі знают-що наш зал був побудований з нуля ( з фундаменту) і побудували ми його буквально за 6 місяців руками нашого тренера його учнів і друзів.

    Ми розповімо як все відбувалося, думаю Ви будете здивовані. Так от 12 червня 2015 року ми вже викопали наш фундамент і почали заливати основу нашому клубу. На допомогу до нас прийшли Глинка Олександр, Льоня Зуб, Семижон Влад, Юрко Урста, Валентин Пастушенко, Андрій Хилько, Женя Переходченко, Дима Гавяк, Женя Глушко, Саша Калиниченко, Ярик Капука, Ярик Пилипук, Данил Павлик, Сергій Ворон, Костюшко Сергій, Дайнека Олег сподіваюся ні кого не забули. Хлопці величезне Вам спасибі !!!

Без Вашої допомоги було б дуже туго напевно навіть не можливо все викопати і залити, оскільки на фундамент пішло дуже багато кубів бетону. Загальними зусиллями ми заклали міцний початок клубу Greka MMA!!! Ось фундамент ми вже залили - потрібно щоб він постояв!!! В цей час нам потрібно викопати і вивезти багато землі. Після цього почалося будівництво залу і ось газоблок за газоблоком покладений і вийшов перший поверх залу. Далі перекриття і другий поверх. Виконано не - мало роботи,але -це тільки початок.

Попереду потрібно накрити дах. На це пішло у нас 2 тижні при цьому робив дах один майстер, а Сергій Анатолійович ( наш тренер) йому допомагав . І ось у нас нарешті стоїть коробка залу. Вже і вересень далі ми вставляли вікна, двері, робили поли.

І - нарешті перейшли до внутрішнього оброблення залу. Була проведена розводка світла, обробляли стіни, обкладали плиткою роздягальні і хол і багато іншого. Ось нарешті завезли мати для зали. Ми відкрилися в кінці січня 2016 року і провели перше тренування в GREKA MMA.

Приносим Велику Подяку Всім хто допоміг нам у відкритті клубу Greka MMA!!!!! Greka MAM - Тут стають сильнішими!! Фото будівництва залу додаються в наших спільнотах!! Немає неможливий речей. Слава Україні.

Last modified on Tuesday, 26 March 2024 14:56